Läs här om hur du söker till oss.

Civilekonom med lång erfarenhet av att starta och bygga bolag. Tidigare medgrundare och VD i Atvexa, nu ordförande i Atvexa och Atviva. Styrelseledamot i Novige AB och ViSALit AB.

Ekonom (Lunds universitet) med över 25 års erfarenhet från olika ledande befattningar, främst i bolag verksamma inom utbildning, vård och omsorg. Senast som VD för utbildningsbolaget Atvexa. Övriga pågående uppdrag; styrelseordförande i Atleva Specialistvård, styrelseledamot i CTR, Atvexa och Adisi Consulting.

Docent och specialist handkirurgi. Grundare av Atleva Specialistvård.

Tänk om vi inte hade behövts finnas! Anledningen till att jag var med och grundade Atleva var att jag vill kunna erbjuda vård med högsta kvalitet utan väntetider.

En vård som genomsyras av omtanke och spetskompetens och där all personal har roligt på jobbet. Visst hade det varit bra om all vård såg ut så?

Mail: ola.collin@atleva.se

Läkare och specialist i handkirurgi och ortopedi med över 30 års erfarenhet av arbete inom både offentligt driven sjukvård samt privat sjukvård. Han är medgrundare till HandCenter och, förutom den kliniska verksamheten, arbetat vårdentreprenöriellt med utvecklandet av vårdgruppen Atleva. Anders har senaste två decennierna arbetat med handkirurgi och då huvudsakligen med handledskirurgi inom vilket han är en nationell auktoritet.